top of page

Åbningstider

Der er ingen faste åbningstider. Salonen har åbent efter behov. Der er også åbent nogle weekender.

 Det er vigtigt at tider for aflevering og afhentning bliver overholdt

En dag i salonen

Jeg lægger stor vægt på hundens ve og vel og det er hunden som kommer i første række hos mig. Selvfølgeligt vil jeg gøre alt hvad jeg kan så i synes at jeres hund ser sød ud. Men jeg vil ikke udsætte hunden for smerte for det. 

Dagen foregår sådan at i aflevere jeres hund til den aftalte tid

(Det er vigtigt at i overholde tiderne både for aflevering og afhentning)

Ved aflevering snakker vi lidt om jeres ønsker og ser på hunden hvad der kan lade sig gøre.

Jeg vil ikke presse hundene til f.eks. at blive tørret hvis de er bange for det så derfor er der aldrig et præcis tidspunkt for afhentning. Men jeg ringer istedet når hunden er ved at være klar. Hunden får de pauser den har brug for (Specielt hvalpe og ældre kan have behov for det) Jeg gør alt jeg kan for at give jeres hunde den bedst muligt oplevelse. 

Aggressive eller bange hunde 

Hunde som er bange eller aggressive kan være meget svære at ordne. Jeg er altid villig til at gøre et forsøg. Men hvis jeg ikke kan komme til hunden eller hvis den reagere for voldsomt kan jeg selvfølgeligt ikke klippe den. Hvis du ved du har en bange/aggressiv hund bedes i sige det ved tidsbestilling. På den måde kan jeg tage flest mulige hensyn til jeres hund og forhåbentlig få en succes oplevelse. Hvis jeres hund hader at blive klippet er det bedste i kan gøre at starte træningen helt fra bunden og gøre jeres hund tryk ved det eller som minimum acceptere det uden at stresse/blive aggressiv. 

Ejers ansvar

Som ejer er det jeres ansvar, at sørge for at hunden er vant til at blive håndteret, børstet, ikke er filtret og er vant til at stå på et bord og blive rørt overalt.. Alt dette gør det meget nemmere for hunden, for mig- Hunde som ikke er blevet trænet/ håndteres nok er dem som meget ofte er bange/aggressive og hader at blive klippet.

jeg er altid klar til at hjælpe alt det jeg kan. Men det meste træning skal ske hjemme :) 

I er altid velkomne til, at ringe og få en snak og så finder vi ud af hvad, der skal ske med netop jeres hund.

bottom of page